Cerita sex kaki lancap bijik


20-Feb-2018 13:15

Jat mencabut kotenya dan terbaring kelelahan di lantai.

aku pancut lagi, tak kalah banyaknya dengan 1st round. Kadang-kadang je buat ‘sandwic’ tu sebab Miza tak larat.

Tak tahan agaknye tengok pepek Miza terkemut-kemut, terus Jat sumbat kote dia dalam pepek Miza. Mendengus Miza yg tak sedar dia sedang dikonkek oleh anak sedara dia sendiri.

Miza mendengus bila jari aku masuk sampai ke pangkal. Miza berhenti mengulum kote Jat bila aku melajukan tujahan kote dan jari aku. Aku pusing dan menyandar pada sofa dan melajukan henjutan dengan Miza membalas dengan geleknya. Miza bagai terkejut bila terasa duburnya di tujah-tujah oleh kote Jat. Miza mencium aku dengan rakus dengan Jat memulakan dayungan. Lama kelamaan, aku dan Jat menujah serentak dan sekali sekala berselang seli.

Pastu anak dia,sorang laki sorang pompuan memang takleh nak buat member. Masa dia call tu la,dia ajak aku duduk dengan skali lagi. Aku kata takleh bagi jawapan lagi sebab kena tanya bapak aku dulu. Aku memang tak nak pegi sebab tak nak mengadap Auntie Maria lagi.

Aku terus melajukan hayunan"Auntie,air nak keluar ni",inform aku. Dan menghayun hingga ke santak cipapnya dengan hayunan padu.

macam sedap,,pancut air kat kelentit,,ikat tangan,,peeeeergh! memang selere ake nih,,aku tengok satu movie aku lancap 4 kali,,haha,,kelentit aku bedenyut2 tgk pompuan dalam movie tu kne bondage,,aku tebayang la kalo zul wat camtu kat aku.,,aku ape lg,,da klimaks 4 kali pown aku gersang lg,,kelentit aku nak lg,,calling ah zul,,aku cite kat zul,,ape yg aku tgk,,die siap lancap lg dlm phone dgr aku cite,,haha,,pastu aku ajakla die,,maen same,,ng nani skali,,zul ckp okay,tp die nak fuck aku,,die x puas maen pantat aku,,aku ckp okay je,,bile kelentit da bengkak,,ape pown aku x pk,,hahaha,,20 minit pastu zul dtg,,naek volkswagen die,,ake masuk tgk die da siap pki short,,kembung je aku tgk btg zul,,agaknye aku sexy sgt kot,,pki dress je,,malas aku pki bra n panties,,hehe,,nak cepat la katekan,,dlm ondaway g umah nani,zul rabe pantat aku dr luar dress,,aku kangkang la sket bg snang,,hehe,,lame2 aku da xtahan,,basah dah lobang aku,,mane x nye,zul gesel kelentit aku yg bengkak tu,,slow2,,laju2,,slow balik,,pergh~,,aku ckp ng die suruh maen dalam,die kate tggu sampai umah,,eh,xg umah nani ke?

cerita sex kaki lancap bijik-8

portuguese dating uk

Memang selalu la aku lanyak Miza depan TV kat hall rumah. di harap semua user dapat memberi kerjasama untuk kebaikan blog ini.. Cerita yang ingin aku kongsi bersama korang ini berlaku kira-kira 2 tahun lepas. Hubungan sulit di antara aku dengan Auntie Mah (bukan nama sbenar dia tapi nama manja dia) berlaku di atas kerelaan masing-masing. Tapi aku slalu panggil dia Cik Mah je.sedara sebelah ayah aku. Masa aku tengah study kat sebuah kolej swasta di KL. Setiap kemutan dia membuatkan aku tersentak."Tekan Minnn tekan dalammm yeahhhh Mah dah dekat nie"katanya dengan terketar-ketar.